Betsafe bonuskod

Hur tjäna pengar från Euro 2016? Forbes publicerar kapitlet “The Art of Sporting”

Chanserna för ett ryskt landslag startar Euro 2016 matchen den 11 juni med Storbritannien, vadslagningsgranskare är extremt låga. Den ryska fotbollsspelarnas seger i finalen kan nu vara 67,0. Hur jobbar bookmakern med Betsafe och vilka vadderar odds beror på? Alpina Publisher Publishers har nyligen släppt The Art of Putting the Sport, som förklarar detta i detalj, som vi avslöjar från att publicera.

Bokhandelns huvudprincip är alltid att vinna. Med alla resultat. För att bookmaker kunde leva och frodas, dess analytiker beräknar oddsen för idrottsevenemang inte bara (och inte så mycket) baserat på resultaten av verkliga sannolikheter, men med hänsyn till den karakteristiska marginal koefficient, vilket gör kontor vinst på var och en av våra angivna priserna.

Låt oss kasta ett villkorligt mynt med 100 rubel. Som du förstår finns det antingen en svans eller en örn. Möjligheterna är 50-50. Antag att du satsar din svans och dina vänner – på Kotka. Oavsett vem som vill vinna, vinner vinnarna 100 rubel utan en dime. Om så var fallet skulle det inte finnas någon satsning. För det är det mildt, en dålig affärsplan. I rätt Betsafe livsspel minskar vinsterna. Föreställ dig att bookmakern minskade utbetalningen till 90 rubel (i stället för 100); av oddsen ser det ut som 1,9. Situationen där spelare satsar 100 rubel med 1,9 mynt, kommer att ta 10 rubel från nettovinst till bookmakeren för möjliga resultat.

Enkelt uttryckt, spelarens spel får 100 rubel, och vinnaren betalar endast för 90. Detta bildas på en skrivmaskin kontor eller, som amerikanerna säger, “juice” och vi – “juice”.

Det är nu som gör det svårt eller vice versa gör hastigheten på fenomenet i sig mer intressant: du behöver inte investera i endast vinnarna i tävlingen, men också för att göra det tillbaka procent, vilket är mer lönsamt än bookmaker marginal. I grund och botten är det inte tillräckligt för att veta att Dynamo Moscow är bättre än Arsenal Tula, det är viktigt att du betalar mer för sina potentiella vinster än vad du borde. Annars, oavsett hur många gånger du vinner, satsar på Dynamo, kommer du gradvis att förlora pengar, vilket kan ses efter 1000 eller fler spel. Bokhandeln kan slås, men i det här fallet kommer Betsafe att lyckas på lång sikt, det vill säga antalet vinster överväldigande mer.

 

Mer information: betsafe bonuskod