Den tidigare Arsenal-spelaren blev röd för att säga sitt namn på jämn

Tidigare Arsenal fotbollsspelare eller Leeds Sanchez Watt har varit i trubbel för titeln på den sjätte högsta engelska konkurrensen. Domaren ville utesluta honom från protesterna, men efter förklaringen avbröt han det röda kortet.

Hemel Hempsteads 27-årige Watt fick ett gult kort under matchen, med East Thurrock på bänken. När domaren frågade honom för namnet svarade angriparen honom i sanning “Watt”. Men Sudie tyckte att spelaren var emot ordet “What?” (Vad?) Och visade honom det röda kortet. Men snart avbröt han uteslutningen när han lärde sig att fotbollsspelaren inte protesterade och bara kallade sitt namn.

“Det var helt enkelt ett mänskligt fel, och domaren var en bra kille att erkänna det. Efter matchen var vi mycket ursäkta och vi var alla humoristiska”, säger Hemel Hempstead, ordförande för klubben Dave Boggins.

Londons inhemska Watt var Arsenals spelare från 2009 till 2013, men han var bara en av tre League Cup-spelare i början av sin karriär som huvudkanallag. Sedan 2010 har han varit på turné, spelar den andra Leeds-ligan och den tredje högsta Sheffield Wednesday-tävlingen.