Detta hände live på TV-kanalen “Match TV”

Förresten spelat utvecklingen, var en rubbning sannolikt en framgång för Krasnodar eller en förlust av poäng, för det verkar för mig, tills det ögonblick med målet CSKA Krasnodar spelade lite bättre?
– Som ett drag? Det verkar som vi vann, nej? – frågade Gazinsky.
– Jo så här!

Detta hände live på TV-kanalen “Match TV” direkt efter matchen CSKA – “Krasnodar”.

Gavriil Gordeyev, chefen för Match Premier-kanalen, sa att korrespondenten inte märkte förändringen i poängen för matchen CSKA-Krasnodar, när han sprang 10 minuter före slutet av matchen från pressboxen till kanten av fältet för att intervjua.

Lycka turné

En stor rättslig skandal bröt nästan ut i Krylya Sovetov-matchen – Zenit (0: 1). Samarti-folket satte seriöst tryck på gästerna från St Petersburg, hade bra stunder, men episoden med borttagandet av försvararen av värdarna Angel Rokhel orsakade stor kontrovers på grund av detta avsnitt. Det verkade som i många avseenden en sådan händelseförlopp och minskat de angripande perspektiven av “Wings” i slutet.

Artyom Dzyuba medgav att inte allt fungerade på Zenit
“Jag är inte nöjd med att döma. Ugly dömare. De avbröt ett hundra procent mål. Detta motsvarar inte nivån på RPL. “Wings” ser bra ut. Vi har tur vi gjorde ett mål. Samara spelar bättre än oss. I RPL är i allmänhet alla lag mycket bra, spelar attack, försöker styra spelet och dominerar fältet. ”

Zenit-huvudtränaren Sergei Semak tittade inte heller på ursäkter och sa helt klart att trots matchen lyckades tre punkter ta sitt lag, och det här är det viktigaste.
“Började illa. Fel i enkla situationer. Idag har vi gjort många stunder med standarderna, det är ovanligt för oss. Sedan spelade han också ett mål. Vi spelade under möjligheter, men viktigast av allt tog vi tre poäng. “