Efter flera års samarbete med Preciado

Voyage till “Racing”

Efter flera års samarbete med Preciado i “Gymnastik” flyttade vänner till arbetet på Santadersky “Racing”, där ett stort antal ryska fotbollsspelare, som Vladimir Beschastnykh, Ilshat Fayzulin, Dmitry Popov, Dmitry Radchenko och nu avlidna Sergey Shustikov . I “Racing” kombinerade Riancho två inlägg – han var assistent till Presiado, och följde också invecklingen av de spanska lagspelarnas fysiska träning. Efter ett mycket produktivt arbete i lägret “Racing” på Riancho kom ut företrädare för den spanska “Levante”, som erbjöd spanjoren att leda back-up klubben. Riancho gick överens, han arbetade som dubbelt huvudtränare och fick då positionen som assisterande huvudtränare i klubbens första lag. Faktiskt, efter “Levante” hade Riancho en skarp vändning i sin karriär, vilket händer, kanske bara i sagor.

Möte med Berdyev och magnifika 5 år i Kazan

I början av 2009 anlände en spansk fysisk tränare till huvudstaden i Tatarstan i syfte att hålla en treveckorsverkstad, vars huvudsakliga ämne ägnades åt fotbollskolornas organisation. Som du vet, i det ögonblicket ledningen av “Ruby”, inspirerad av framgången för ett år sedan i RPL (minns att Rubin vann 2008 guldmedaljerna i det ryska mästerskapet), önskade att organisera idrottsskolans arbete på den spanska principen, därför är Rubin Kurban Berdyev gick till ett möte med Riancho, där de träffade och pratade om alla sorters ämnen, som också berörde fotbollsspecifikationen, såsom fysisk träning och träningsprocessen.

Getty bilder

Berdyev är en geni-taktik, så han var djupt imponerad av konversationen med Riancho efter att ha pratat med chefen för Kazan-klubben om att ge spanjoren arbete. Efter gemensamma och väldigt konstruktiva förhandlingar fick Riancho jobb vid den ryska klubben och tog positionen som fysisk tränare. I Kazan-laget arbetade Riancho i 5 år, efter att ha lyckats vinna Rysslands Premier League med Rubin.