Exceptionella åtgärder, säger Damova om nominering av en spansk domare

Lubos Michel, som två gånger vissla derby Prag S sedan duellen Bohemians Sparta, följt av Michael Weiner. Wolfgang Stark var för två år sedan när Sparta besegrade Pilsen 1-0. Samma motståndare i en spänd duell för titeln kommer nu hålla tillbaka Fernandez Borbalan.

“Det är slutlig, återstående två främre löpare för titeln, vilken den behandlade varandra. Om punktavstånd nescvrkl, inga extraordinära åtgärder bör inte, men nu var vi tvungna att hastigt ändra planerna “förklarar Damková.

Hon var rädd för trycket under vilket de tjeckiska domarna är?

” Jag säger inte att han inte skulle ha kunnat lösa det, men situationen är så specifik att det är bättre att välja en domare från någon annanstans. Jag vill inte skylla på någon, men jag menar inte att domarna är felfria, men det här är bara den mest genomförbara lösningen.Men mellan Sparta och Plzeň det finns för mycket fientlighet, så jag kan inte och vill inte att föreställa sig vad som skulle hända om våra domare gjort spelet ett misstag “, säger Damková berättade MF DNES.

Innan lång tystnad . Hon ville inte att hennes ord skulle användas som ett vapen i klubbarna. Han svarade inte, även om Ostrava anfallaren Milan Baros att samla mot revolutionen. “Låt oss jingle sina nycklar på Dasa och Berbra kan vi inte ändra det”, skrev han på Twitter.

“Med Milan Baroš Jag har aldrig träffat och aldrig fick honom intresserad. Varför stannar han inte och säger nej.Vi kunde klargöra en massa saker “sände nu isär

Hon tillade:” Varken domaren, och garanterar dig, kom efter matchen hemma, sitta ner till datorn och nenaťuká på Twitter: Idag var jag vissla fruktansvärt match. Ligaspelare? De är hovar, de kan inte ens slå på tre meter porten. Han vill aldrig vissla! ”

Att känna Baroš mognat i en lång tid? “Jag har inga problem att prata med honom. Om han sa till mig, Dasa, skojar du? Då kan vi lösa det. Jag gillar möten för att vara rättvis. ”

I en intervju med logiskt skonade sina underlydande DOMARE fotboll. “Jag kommer aldrig ge någon en hand i elden. Vi är alla bara människor.Men jag vill tro att allt är rent. “Och det är inte mot videon. “Jag kommer vara glad för vad som helst för att hjälpa domare och fotboll.”