Färskt blod kommer till Bernabeu på sommaren

Nu, som i 2016, måste legenden återanpassa laget. Solari, med sitt likgiltiga ansikte, skingrade iögonfallande Madrid. Nu kommer han inte att irritera spelare med regelbundna vägar varje måndag. Denna oväntade komiker Zidane gav mycket mat till tankar. Men första saker först.

Färskt blod kommer till Bernabeu på sommaren

På sommaren kommer Real Madrid att spendera minst 300 miljoner euro på överföringsmarknaden. Fransmanens första prioritet kallades blyg Kant. Den andra är den unga stjärnan Mbappa. Båda världsmästarna, båda hungriga till troféer, motsätter sig inte att ändra sin registrering. En bra bonus är att det inte finns något språkbarriär med huvudtränaren, och därför kommer de att gå med i laget som sin egen. Sannolikt på sommaren kommer en av dem exakt att vara med i galacticosens led. Mest troligt Mbappa, eftersom Chelsea inte kan släppa Kante på grund av överföringsförbudet. Och om inte ens Mbappa – då Azar. I vilket fall som helst kom Zidane med garantin för att erhålla den nödvändiga personalresursen.

Dessutom behöver blod från näsan en toppspelare i försvaret. De kommer förmodligen att vara Kalida Kulibali från Napoli för uppskattningsvis 90 miljoner euro. Dessutom har media aktivt “wooed” Pyanich till Madrid som ett potentiellt ersättare för Kroos. Ja, och Modric är inte den första ungdomen. I hans ställe kallade de spanska medierna Rabio från PSG. Pyanich och Rabio – de som verkligen kan stärka fältets centrum. Som en prognos kommer någon från Mbabpe / Azar, Pyanich / Rabio och Coulibaly par att anlända. Det finns fortfarande ett långt infall Peres – Ikardi. Även om Zidane är kär i Benzema, är det svårt att tro.

Perezs självåtergivenhet blir mindre

Florentino Perez hatar även av “krämiga” fans. Sedan dagen satte han Iker Casillas bakom Santiago Bernabeu. Nu blir presidentens egoistiska “drift” mindre. Zidane respekterar sig själv och sina beslut. Han kommer inte “saga” under inflytandet av Perez. Detta tror jag berodde på undertecknandet av kontraktet.

Hames kommer inte att returneras från hyran. Grattis Isco! Zidane ser i hjärtat av den spanska mittfältaren, som partnerna inte kallar någon annan än “Magic”. Isco kommer nu inte att polera bänken. Peres husdjur – Courtois kommer att sätta sig ner på det.