För den glada och arbetande södra staden Rostov-Don

Turneringsvinst

Moskva “Lokomotiv” under ledning av Yuri Semin börjar få fart. Inom ramen för RPL: ​​s 12: e runda vann den fjärde segern i rad över Krasnoyarsk Yenisei 3: 0. Klubbens första personer noterade återkomsten till Champions League-zonen med de följande orden av stöd. Ilya Herkus var nöjd med spelet “järnväg”.

“Bra tre poäng! Vi försöker hålla fast vid ledarna. Nu skulle jag vilja skjuta upp detta drag till en cup match på onsdagen den 31 oktober. ”

Tour Coach

För den glada och arbetande södra staden Rostov-Don, har Valery Georgievich Karpin länge blivit hans. Laget kan “dra ut” någon match från en svår situation. På många sätt, för Rostov, är den nuvarande framgången förknippad med Valery Karpin, gruppens huvudtränare.
“känslor? Resultatets glädje. Fick tre poäng. Jag var mycket nöjd med första halvåret: de planerade det och gjorde det. Men borttagningen i andra halvan suddade hela intrycket.

Samtidigt tillät inte de tio männa motståndaren att skapa något, förutom högen i slutet av matchen, varefter bollen träffade stolpen.
Kom till andra plats? För närvarande handlar det om ingenting. I slutet av maj kommer det att vara nödvändigt att titta på bordet. Nu har vi tagit tre punkter, och tacka Gud, vi går vidare. ”

Igår blev det känt att en sådan ödmjuk ökning av “Rostov” inte gick obemärkt i Moskva. I listan över den nya huvudtränaren för “röd-och-vit” enligt nr 1 är exakt Karpin.

Besegra turné

Dmitry Alenichev på Yenisei visar inte exakt hur Krasnoyarsk boende ville ha det. Laget Dmitry Alenichev vinner inte i 7 Premier League-matcher i rad (2 drag och 5 förluster).

På konto av “Enisey” 6 poäng, stänger de ensamstående ställningarna. Nästa match laget kommer igen att försöka sig mot Moskva Lokomotiv, men i 1/8 i Ryska Cupen. Dmitry Alenichev var ganska kort efter ett annat nederlag.
Jag måste erkänna att det inte finns tillräckligt med färdighet i slutskedet. Cirka fem “stunder som vi hade i andra halvlek för att jämföra poängen vid 0: 1.