Grygořek slutade med hockey. Budějovice har tre förstärkningar och väntar på Nedorosta

“Mikyska är mycket praktiskt för pucken med bra läsning av spelet, trots sin subtila karaktär är mycket slitstarkt i personliga dueller. Den kan också användas för strömspela. Därför har vi om honom har uttryckt intresse, och om våra antaganden bekräftas och vårt team passar vi Liberec en överenskommelse om en eventuell överföring “, säger General Manager Engine Stanislav Bednarik de sista förstärkningar i söder kom från Venedig nad Jizerou.

den mest kända spelaren Vladimir Skoda, som spelade i den tjeckiska Budejovice kort redan två säsonger.Men då var han tvungen att flytta till Hradec Králové med laget. “Rights Vladimir Skoda beror på avvecklingen av ungdomar med Hradec Kralove tillbaka till oss, så vi tvekade inte, och detta erfarna angripare signerad”, tillade Bednarik till angriparen, som är Budweiser lärjunge.

Hockey Tjeckiska Budejovice kommer att spela Premier League i den kommande säsongen.

Om Šumperk anfallaren Lukas Žalčík, som spelade i Prags Sparta ledningen Ceske Budejovice ishockeyspelare som är intresserade av en längre tid. “Vi har tittat på Lukáš Žalčík för andra säsongen. Han är en bra skytt.Vi tycker att det borde passa mycket bra in i vårt koncept, säger General Motors Manager.

De nya spelarna i offensiva linjer redan Motor förmodligen inte kommer att se ut, nu är det dags för försvaret. “Vi tecknade ett kontrakt med Dušan Žovín, så han kommer att stanna kvar i nästa säsong. Vad försvaret är berörda, måste vi ta minst en spelare “, sade talesmannen för Budweiser club Tomas Kucera.

Bland fans har cirkulerat namnen på kända spelare som också kan visas i den kommande säsongen i motorn. En av dem är försvararen Petr Gregorek, som i åratal spelat Budejovice. “Peter hjälper verkligen inte oss, för han har bestämt sig för att avsluta sin idrottskarriär.När det gäller Vaclav Nedorost, så han vet om vårt intresse och det är upp till honom om han vill spela mer utomlands, eller vi går i pension också. På hans beslut vi väntar “, säger Kucera.

Hockey Motor börjar med sommarträning på måndag.