Jag kommer att konsultera en advokat innan jag säger något, skämt för Liverpool-tränare

Det var inte en bländande fotbollsannons. För spännande stunder erbjöds inte åttafinal Rebellion of Champions League på Anfield Road. Tränaren i Liverpool var dock nöjd efter att de drabbade drabbade och till och med dundrade bonusar. När en reporter frågade den portugisiska tv att spelarna Porta var, enligt honom, i ömsesidig konfrontation bästa Jürgen Klopp endast roade, men sade: “Jag kommer inte att säga något förrän du har rådfrågat med min advokat.”

Efter en fem-seger seger i hamn, återvände till Anfield Road till formell endast genom plikt. Loppet av mötet motsvarade det.

“Det var inte bara en match som skulle ha varit en av de mest spännande i fotbollshistoria,” sa Klopp.

“Det var verkligen inte den bästa prestationen, men processen är väsentlig,” sade hemförsvararen Dejan Lovren.

“Det som var viktigt var att inbrottet var bra. Vi försvarade bra, ibland spelar fin fotboll, med den strategi av spelare jag också nöjd, “home tränare erkände att hans laddningar inte stå alltför omspel med hamn krafter som kunde hushålla på lördag slog Premier League på Old Trafford mot Manchester United.

Förutom montering efter en lång skada tillbaka Adam Lallana hans halvtimme levde också se Danny Ings, som efter en allvarlig knäskada för tre år sedan att försöka starta en karriär. Det kan vara en underbar comeback, eftersom en minut före slutet hade en avgörande mål, men en veteran i porten Porta Iker Casillas dras ut med den dramatiska ingripande.