Latvians vände duellen med Österrike, Daugavins beslutade i en förlängning

letterna fick värdefulla poäng för att hålla elit i grupp A har flyttat till sjätte plats före Frankrike och bara österrikarna.

Redan i den tredje minuten mottagna straffet för 2 + 10 minuter lettquarter Jerofejevs, goalie Masalskis men han hade inte för mycket arbete i den efterföljande försämringen. I den sjätte minuten, däremot drog han sin motsvarighet Starkbaum när scavenge fly Indrašise. Efter 17 minuter österrikarna gick in i ledning när obevakad Lebler fick pucken till cirkeln och leds till kasta exakt.

Tidigt i den andra perioden letter var mer aktiva, men saktade försvagningen av den första halvan av matchen. Strax efter att de var i fulla siffror hade de ett kompensationsmål. Efter inspelningen är klar Daugavinšově Darzinš genom flera kroppar framför sig, men också i öppet mål.Masalskis utmärkte sig då mot Lebler. “Vår målvakt måste vi tacka för att det var han som höll oss hela tiden i spelet”, säger Daugavinš.

I den tredje perioden från början inte Starkbaumovi just Daugavinš, 51 minuter igen lyste när Masalskis stor chans för Pallestranga. De lettiska målvaktarna tog också upp den österrikiska kaptenen Thomas Raffle. Bara en minut före utgången av ordinarie tid hans beslut att hålla sin yngre bror Michael Raffl, trots att han bröt en tand på Masalskis.

“Vi har gått bättre ben och vi arbetade hårdare än dem. När du dominerar 60 minuters spel och din motståndare kommer att förlänga målet är det svårt att absorbera nederlag i en sådan match.Men det hör till hockey “, säger Michael Raffl.

Från förlängning passerade endast 33 sekunder för att fixa Daugavinš smak vackert riktade slag från ringen. “Det var ett bra jobb igen av Lauris Darzins. Jag var bara tvungen att blunda och bränna “säger Daugavinš.

” Det var mycket svårt för oss eftersom vi spelade den andra matchen i 24 timmar. Och det är svårt att spela på rink, det är mycket varmt och det rinner dig mycket. Även om vi har tre punkter som vi ville, så kvartsfinal han inte berör oss, men med tanke på hur spelet utvecklas, bör vi vara glada för ni två “, säger målvakts Edgars Masaļskis vinnare.