Memorable Battles of Sparta med Pilsen: en duell i tecknet på åtta och två uteslutningar

Återigen utsålda arenan, både i strid Sparta Pilsen under de senaste åren en vana.

mål efter en vacker handling.

Två röda kort.

Dessutom en match som riktade Sparta till titeln, även om det fortfarande var elva rundor före säsongens slut. Efter att ha vunnit 1: 0, vilket ordnade Prikryl, fästs vid åtta punkter

“Vi har en hel del Sparta återhämtade sig, men allt att förlora.. Det finns fortfarande många poäng i spelet. Vi kommer att se vad nästa liga kommer att erbjuda, säger Pilsens coach Dušan Uhrin yngre.

Den resterande delen av säsongen har ovikta genom ömsesidig match Sparta bred marginal tillbaka spelade bra, även om utlösningen ignoreras. Varken Plzen var inte hundra procent, och i den 27: e omgången gjordes.

Ja, och nu spelar 27 runda.Även om det inte kommer att bestämas definitivt, kommer det att vara omöjligt för Spartaks att gå över.

Förra året gick hon till Sparta i en bättre position Sparta, ledd av fem poäng och dragningen skulle inte störa henne. Men från de första minuterna var det uppenbart för spartarna att de längtar efter seger.

“Den första halvan var inte bra på vår sida, vi förlorade personliga matcher, Sparta var bättre. När vi började spela, var det för sent, vi förtjänar inte att vinna i första halvleken, säger David Limbersky, försvarare i Pilsen. Det enda målet föll i 8: e minuten. Åtgärden började med spelare Matějovský nummer 8. Och efter matchen hade Sparta åtta punkters bly.

Vad har hänt än? Pilsen spelade utan att eliminera Hořava och Ďuriš. Båda hade ett gult kort och sedan fouled.Brännaren förlorade bollen mitt på planen och motståndarna drog sig från baksidan. Suddy Jah var kompromisslös. I slutet Duris skickas till jorden läckage Matejovsky kom tillbaka.

“Två röda kort? Kanske vi är så starka, att det var nödvändigt “sa han den första Pilsen tränare Dusan Uhrin yngre släkting för då det igen:” Nej, verkligen Sparta var bättre, välförtjänt vann här och jag skulle inte vill utvärdera något som är dum. Vi hade det i dag hantera bättre. ”

” Paradoxalt nog när vi utesluter två av våra spelare dra ihop, började vi spela enklare. Så vi gick för regelbrott, har vi skapat en vanlig situation, hade vi en lovande chans och penetration “, säger Limberský.

Även om Sparta dominerade matchen, Pilsen i finalen minut för att utjämna.Horváth från botten av fältet spelade en direkt spark, centrum gick igenom lime genom flera spelare och målvakten i Sparta Vaclík boll brådde reflexivt. Då kunde huset firas.

“Det är trevligt. Åtta poäng är mer än fem, men det finns fortfarande många matcher kvar, säger Lavička, en spartansk coach.