Men allt kan hända

ch Navas kommer igen att vara nummer ett i “porten”. Fläktar av “krämig” älskar Costa Rica målvakt. Marcela kan skjuta upp flytten till sin vän Cristiano i Turin. Zidane räknar också med honom.

Mentor på presskonferensen “gav en aning” om att rengöra kompositionen. Vi vågar föreslå att vaga framtidsutsikter väntar på Bail, Nacho och Kroos, som mycket dåligt spenderar säsongen. De Jong, i en senaste prestation, “åt” Modric, som också tvivlar på kroatens framtid i “Real”. Ägaren till Golden Ball är ivrig efter att få “Inter” och det verkar, Luka bryr sig inte om det.

Kommer Zidane att kunna komma in i samma flod två gånger?

Frågan är intressant. Coach-Zidane – ett oupptäckt fenomen till slutet. Han började storartat sin resa, och hur ödet kommer att utvecklas vidare – Gud vet.
Tydligen har Zidane en bra chans att lyckas. Fram till slutet av säsongen 3 månaders arbete utan tryck och förväntningar. Hela 3 månaderna kan du experimentera och spela olika spelbegrepp! Och sedan pre-season avgifter med nybörjare.

Men allt kan hända. Zidane är ett mystiskt fenomen som tränare och vi har fortfarande mycket att lära om honom. En sak är säkert: Ziz mästerligt, med “sjätte sinnet” förutsåg lågkonjunkturen, satt ut stormen, återfick sin styrka (främst emotionell), väntade på en total kollaps och återvände säkert, som en superman, för att rädda sin egen klubb. Dessutom återvände han för mycket pengar. Det fanns information som lön Zizou – 16 miljoner euro per år. Och om han rättfärdigar sin lön – så kommer vi se snart.

Den andra omgången av 2019 kom inte mindre intressant ut än den första. Nu förstår vi ännu mer vem som kan vad och från vem, vad kan vi förvänta oss. Lagen har återgått till spelrytmen och är redo att visa fotboll så mycket som möjligt, eftersom det finns 11 rundor kvar till slutet av mästerskapet och varje punkt kan vara värt sin vikt i guld.