Moskva klubben för hela matchen slog en träff på målet

Återigen säger jag att det inte finns tillräckligt med logisk slutsats. Därefter började de ta risker, frizoner dyka upp i försvaret, och rivalgen utnyttjade detta och fångade oss på kontringar. ”

2 i 1. Realisering och ritning av turnén.

“Spartak” på vägen kunde inte övervinna Kazan “Rubin”. Massimo Carreras avgång tillåter honom inte att komma ur dödsfallet i rött och vitt. Men matchstatistik är definitivt häpnadsväckande.

Moskva klubben för hela matchen slog en träff på målet. Straffsparken, utnämnd i 78: e minuten, genomfördes av den röda och vita försvararen Dmitry Kombarov.
Kazan “Rubin” svarade med två slag. Och bara i de sista minuterna av matchen lyckades Kurban Berdiyevs avvärder lyckas jämföra poängen i matchen. Egor Sorokin – författaren till lagets besparingsmål, emotionellt kommenterade denna händelse.

“Vi var tvungna att gå ut och kämpa framåt. Känslor är de mest positiva. Avsluta på 90: e minut och gör första touchen … Jag tycker att det här sällan händer alls. Lyckligt det var jag. Jag är nöjd, men jag skulle vilja att de skulle vinna för att de spelade hemma. De sa till mig: “Kom ut, prova det, och om möjligt, så hammar det.” Jag gjorde bra poäng. ”

Tour uttalande

Spartak Raul Rianchos huvudtränare visade på en presskonferens att han vill stanna länge i laget och kommer att pressa maximalt ut ur uppställningen.

Genomförandet av “Spartacus”, en annan seger “Locomotive” och Karpin drar “Rostov”. Granskning av RPL: ​​s 12: e runda

“Jag vill notera det viktiga: Namnen kommer inte att spelas på det här laget. Kommer spela killar. Jag vet inte hur många kommer att stanna här. Men medan jag är i “Spartacus”, bestämmer jag rättvisa sammansättningen. Bara de som tränar hårt och ärligt kommer att spela. ”

Kurez turné

Korrespondent “Match TV” Semen Zigayev efter matchen CSKA – “Krasnodar” (1: 2) överraskad mittfältare gäster Yuri Gazinsky.