Olomouc har lyckats besegra Zlín och det är en seger från eliten

I den 48: e minuten återvände Vasice Olomoucs ledning och en annan 24-årig skytt fullföljde hattricket. Järnvägen föll 76 minuter efter den andra attacken, men Petr strax före slutet säkrade Olomouc-triumfen med det fjärde målet.

Kolin i Vlašim slår strax före halva tiden när Hylbl träffade. Domáci Matějka vände sig från poängen och målet från poängen efter pausen, och när Brejcha kom in verkade det som att Vlasim skulle lugna sig till seger. Men på 80-talet.Elijah minut minskade och slutligen anordnad en oväntad division Biško poäng

Tabor förlorade oväntat med en Pardubice 0:. 1 och missade chansen att närma sig framsidan av bordet fotboll National League. Zlin för den andra och tredje Varnsdorf som har en bra helg matcher, fortsatte att förlora fem punkter.

Tabor spelet någonsin kom ut och målet han förtjänade. Så småningom gav han henne en kvarts minut innan Petran slutade från stoppet. Husdjur kan sedan jämföra, men omväxlande Musiol bara tog i stolpen.

Praguers var bättre för det mesta, men i första halvlek bara fyra leds in i målramen. Till slut hade de en bra chans och inhemsk kanin men spolnings målvakt nakna.

Trinec började bra och redan i den nionde minuten tog ledningen i den Tref Malcharka.Däremot vände gästerna sig i första halvlek av poängen. I den 26: e minuten gjorde Martan ett straff och mellan 40: e och 42: e minuten lagde ytterligare två mål från matchen. I slutet av matchen markerade Varnsdorf ledarskapet linjen. Trettonde Třinec förlorade tredje gången.

Opava på 13 minuter såg inte Přeučila på bakpolen och målvakten Mandous hade inte längre chansen att träffa. För de flesta var det elfte förlusten bakom och fyra varv innan slutet förlorade tio poäng för att rädda.

Karvina lade inte den tredje raden i raden.

Gästerna efter 472 minuter i ligan gjorde, men den sjätte förlusten i rad ångrade.

Frydek Mistek skickas efter femton minuter av spelet för att leda Zapalač att från fjärran sträckte ut handen och rörde ett skott bröt skytte elände hans team.

Hem bosatte sig på 61: e minuten när han kom Ledecký efter penetration in i mål misslyckade skottet. Cihlar då slå i stolpen och det verkade som matchen slutar oavgjort. Men i hemmiljö efter hörna, men de fick nästa hjärta och beslutade Dreksa huvudet.