Slovakien går bort från kvartfinalen och slutar 3 mål från finländarna

Slovakiska hockeyspelare finns fortfarande i Ryssland och USA i grundgrupp B. För att gå vidare till kvartfinalen måste båda duellerna vinna.

I Finland finns neinkasovalo 242 minuter och kom nära platsen vid huvudbordet för USA och Ryssland.

“Idag spelade vi vår bästa match mot en stark motståndare. Vi hade några möjligheter att vi kunde bestämma spelet. Tyvärr kan vi inte fungerade, kamp och vid slutet av det finska laget “, säger slovakiska tränare Vladimir Vůjtek.

Explosionen orsakade en jordbävning med Norge i den slovakiska rapport.Coach Vůjtek återvänt från en civil Ice kapten Kopecky och skottade består av tre offensiva formationer, men hans lag var i stort sett tvungen att titta på händelser stor Skating laget.

Tatar visserligen finska tvekan i den neutrala zonen i den allra första alternerande brände kontring höger sida, men nordbor i huvudrollen kastade matcha slovakiska målvakten Laca. Ibland håller motståndare som enligt lås och bom på Salmelově chans i den åttonde minuten snared Laco nästan säkert mål.

Den finska serien utan fick mål var grogrund för dess fortsatta trots målvakten Pekka Rinne platsen för attacken på den absoluta mästerskapet rekord i bomben sprängning kämpade på ett hotell med influensa. Hans tjugoåriga Saros kl 12.minuter släppte skiva bakom ryggen, men domaren Jurčův målet på grund av hög klubba spel inte kände igen.

slovakerna blir svårt för tryck och inte hjälpa dig även på power play. Ingen effekt spelades 25 sekunder mot tre. Deras ögonblick kom efter brödet. Bližňák på 32 minuter shorthanded tävlade ensam på mål, men Deke på Saros omogen. “Det var en situation som måste användas när en stark motståndare som Finland vill lyckas. Men vi är på power play 02:55 skapas eller skytte möjlighet “, säger Vůjtek.

Ironiskt nog drabbats hårt Vůjtkovi avgifter avgörande slag i den tredje perioden när han lyfte huvudet och föll i steg.Donskoi nio minuter före slutet rörde pucken strax före Laco, som fångades utan en pinne, men en foul på målvakten slovaker klagade förgäves. Sammanfattningsvis tvärtom fortfarande två mål från Aaltonen hålet och in i den tomma nätet även från Komarova.

“Spelare i dag verkligen gjorde ett bra jobb, om de överförs fantastisk atmosfär som var i hallen. Min åsikt är att han vann ett lag som visade en stridsanda och var lite mer tålamod. Slovakerna spelade riktigt bra. Det var en mycket nära match, men i slutändan var vi lite starkare “, säger finska tränare Kari Jalonen.