Sportschef Slavie Nezmar försvarar: Jag vann inte Liberec

På sidan Slovan upplevs som en fotbollsspelare och sportchef för mer än 500 tävlingsmatcher, men idag blir Jan Nezmar efter att ha flyttat till Slavia debut mot blåvitt tillstånd. Staplar spelar med Liberec för semifinal MOL Cup (17:00, live-sändning av CT-sport).

“Jag tror inte att det kommer att bli en stor förändring jämfört med andra matcher. Men när killarna från Liberec på onsdag att komma dit och se bekanta ansikten, det förmodligen kommer att vara lite av en konstig känsla “medger han nu sportchef i Slavia.” Och jag kunde föreställa mig att vi möter i finalen “, medger en viss ambivalens.

På vintersemester från Nisy till Eden har han tagit över hela laget, med coach Jindřich Trpišovský. Andrej Koleras spelare med Ondřej Kúda dessutom. Tio personer totalt.

Slovan fans sedan att underteckna eller Slavia stadion i Eden ironiskt přimalovávali Ještěd eller underhöll skämt som Nezmar jaga i kabinen slaver och renare.

“Naturligtvis märkte jag att jag gör några goda skickats, men det bara ta det som det är”, säger en respekterad chef. Dock hade några fans sedan kritiserade cannibalized klubb. Han träffade på grund i Liberec, där han fortfarande bor med kritik ?

“Nej, alls! Den coolaste och mest debatterade var naturligtvis avgångarna från bussar. Där var det lite över budgeten för Liberec, å andra sidan var det ekonomiskt betalt. Vad gäller spelarna är Liberec byggt på utgången, så det kommer naturligt i citattecken. Så det cannibalized inte omedvetna “förklarar Nezmar. Våren såg alla matcher sin gamla klubb.” Och jag måste erkänna att jag var glädjande, jag ville vinna. Men å andra sidan, de känslor som jag ville vlítnout för pojkar in i stugan, det gjorde jag inte, säger han.

Kämpa för kopparna
Det är uppenbart att han idag står emot slaven. Kvartsfinalerna anses vara oerhört viktiga för båda klubbarna.

“Jag ser i stort sett samma ställning som Slavia och Liberec. Båda lagen är i spel för cupen i ligan och de vill ha en chans att komma till Europa och Cupen, avslutar han.