Vad kan Riancho ge till Spartak?

Vad kan Riancho ge till Spartak?

För det första är han väl bekant med fotbollsspelare. Det händer ofta att huvudtränaren inte gillar laget, men assistenten gillar inte själens lag. Spartak bestämde sig för att döda två fåglar med en sten och få en klassspecialist för två positioner med hjälp av 2 in 1-åtgärden. Den spanska taktikern, en stor fläkt av analytiska material, är också en utmärkt tränings tränare.

FC Spartak Moskva

Under denna säsong verkade Spartak ofta taktiskt och med tanke på krafterna utgjordes. Nu kan du inte tveka att “rödvita” kommer att vara i utmärkt fysiskt skick. Riancho kommer att ha omkring en månad för att bevisa sin professionella lämplighet för Spartaks ledning, och man tror att han kommer att klara av denna börda.

Låt oss se, kan Riancho vara den andra Massimo Carrera för Spartak?

Efter att Lyon-mentorn lämnades utan hans favorit “nio” i ansiktet av Mariano Diaz, som han köpte från Real Madrid, gick Bruno Zhenesio till oväntade åtgärder och började spela på samma plats som nederländska landslagspelaren, vän Memphis Depay.

Den tidigare PSV-spelaren, som hade möjlighet att återanpassa ett ansikte i “Lion” efter att inte ha varit så framgångsrik som man skulle vilja stanna i det engelska läget “Manchester United”, kan inte bara strida mot den misslyckade spelaren i en annan Liverpool ubåtsklubb Nabil Fekir för statusen för de mest teknisk fotbollslag och en ledande aktör av standardpositioner. Eleven i de holländska “bönderna” gillar inte defensiva handlingar, men är så bra framför att hans roll inte är tveksam och på många sätt redan ses som nyckeln.

Hur viktigt Depay är för den franska klubben kan bedömas av exemplet på den senaste matchen i denna klubb i andra omgången av Champions League, med den ukrainska Shakhtar, med ett poäng på 0: 2 till förmån för motståndaren. Vändpunkten i hela spelet var utgången mitt i den andra halvan av holländaren. Efter meddelandet om startlinjen blev det klart att Zhenesio blev mycket förvånad. Memphis Depay, en av de två huvudstjärnorna i laget, var kvar i reserven. “Det här är inte en taktisk idé, men helt enkelt valet av grunden,” förklarade tränaren med säkerhet efter matchen. Kanske, Monsieur Bruno själv beklagade att han inte hade levererat holländaren från de första minuterna …