Vårkamp i andra ligan. Ska Olomouc fotbollsspelare göra ett stort steg mot eliten?

“Det var inte förrän finalbordet kommer att berätta om de var de två bästa lagen”, säger hennes tränare Zlin Bohumil panik. “Det är en stor motivationsmatch för oss. Vi tar allt som Olomouc är ligan nivå. ”

Den lokala miljön är bekant. På Andrův Stadium coachade år sedan, sportchef för Sigma Ladislav Minar igen coachade Zlín.

Närmare återgå till den inhemska eliten har Sigma. Den andra Zlin förlorar 5 poäng före slutet av våren sju poäng, bara poängen är Varnsdorf.Om det går till succéspelet i dag som det andra laget tabellen bestämmer morgonen duell konkurrent i Trinec. “Resultatet Varnsdorf kan berätta, men oavsett det att Olomouc spela min fotboll,” han skickade panik.

Offensive stil med aktivt attackera motståndarens halv tjänade Zlin kännetecken för det bästa laget av våren och tillbaka från honom har inte för avsikt eller på ledarens sida. “Vi kommer att attackera bollen för att eliminera kreativitet Olomouc spelare”, föreslog Panik taktisk plan.

Kalvoda måste Zlin bara lovord. “De spelar väldigt bra, som Varnsdorf och Tábor bekänner fotboll. De har två farliga hroťáky, Zeleznik med Poznar försvar upplevt Hubacek.Det är väl staplade team som trivs på våren. ”

Duell i Olomouc, Zlin diskriminerande kritisk period av åtta dagar, under vilka han möter tre lag från den övre halvan av den andra ligan Peleton. “Han kan kolla upp det. Låt oss komma till botten. Alla tre matcherna kostar oss mycket kraft. Vi måste vara så hälsa, har vi möjlighet att hantera, “han önskar få panik.

Olomouc kommer att bära hela truppen. Zelezniks angripare, som har avgått från den sista matchen med ett revet öra, kan hävda sig. “Han är träning, huvud, inte helt begränsad. Han är en spelare som kan undertrycka smärta och som fortfarande vill träna, vara med laget “uppskattar kaptenens bidrag.Full kraft av vilja och blått, även Beanstalk Sick efter skada hade deltagit i utbildningen

Under hösten, även med tränare predikstolen, förlorade Zlín 0. 1 mål på 82 minuter. På vintern Tipsport League, med panik på bänken, delas rivalerna 2: 2. Om han ens tog poängen nu vill han inte förutse. “Det kan bli nödvändigt att vinna alla fem kvarvarande spelen”, säger Pannik. Sigma har en bekväm position.

“Stämningen i laget är utmärkt, så att utstå även efter matchen,” Kalvoda önskar.