VM i Ryssland var helt märkt av en mardröm

Signal i landslaget

De Gea i det spanska landslaget har aldrig skenit. Det är svårt att förstå varför Premier League-stjärnan omvandlas till en mellannålvakt i landslagets plats. David med landslaget på vuxenivå vann inte någonting, och det här är ingen olycka alls. Om målvakten spelade i Spanien som i “MJ”, hade säkert någon slags medalj till sitt lag redan gått.

David misslyckades med att hålla en turnering i Ryssland, men symptomen på misslyckande sågs länge. Till exempel, före matchen möttes Spanien hemma med Schweiz, när målvakten gjorde ett annat konstigt misstag. Fixade bollen efter att ha slagit en medelkraft, men släppte den när den landade.

Misslyckades vm

VM i Ryssland var helt märkt av en mardröm. Den spanska målvakten missade 10 mål efter 14 skott på mål. Objektivt var han inte fel för de flesta bollarna, men han hjälpte definitivt inte ut. Den värsta matchen mot Spanien. Cristiano Ronaldo förstörde bara stjärnmålvakten. Den mest offensiva kom det första målet. En enkel långsiktig strejk tog de Gea off guarden. Bollen efter att ha berört målvaktens handskar dök in i målet.

David de Gea – är utan tvekan en av de starkaste målvaktarna i världen, trots sina misstag. Dåliga dagar händer i varje målvakt karriär. De Gea i åtta år i Förenade kungariket, som på en berg-och dalbana – från värsta till bästa, från outcast till hjälte. Ett slag kommer inte att förändras någonting. Men kritiker bör komma ihåg att den som inte gör något är inte fel.

“ZiZu flög bort, men lovade att återvända,” fans av “krämig” kände sig ledsen i maj. Efter 284 dagar återvände Zidane. Fransmannen satt glatt ut på sabbatical leave med alla tragedierna i Lopetegi-Solari. Under dessa 284 dagar lyckades han spela i reklam och hänga på sociala evenemang och få inspiration från sin familj.